Firstbeat tarjouksessa elokuussa

By 14/08/2015Uutiset

Elokuussa varatut mittaukset puoleen hintaan

Elokuu on ollut poikkeuksellisen lämmin ja moni meistä onkin päässyt aloittamaan syksyn aherruksen hikikarpalot ohimoilla auringosta nauttien. Myös Mobrassa on aloitettu syksy tohinalla. Päätimme kuitenkin lisätä kierroksia ja tarjota elokuun aikana varatut Firstbeat-mittaukset puoleen hintaan.

Hyvinvointianalyysi sisältää kolmen vuorokauden sykemittaukset Bodyguard-mittalaitteella, henkilökohtaiset raportit mittausten pohjalta, palautetilaisuuden ryhmässä/yksilötasolla sekä toimenpidesuositukset.

Hinta 100 € / mittaus (norm. 200 €). Tarjous voimassa elokuussa varattuihin mittauksiin (max. 5 mittausta / yritys).

Varaukset: eeva.paakkonen(a)mobra.fi

Mikä ihmeen Firstbeat?

hyvinvointianalyysi-raportti-FIN-pngSykemittaukseen perustuva menetelmä tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa esimerkiksi stressin hallinnasta, liikunnan vaikuttavuudesta, työn kuormittavuudesta ja levon palauttavista vaikutuksista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään keinot hyvinvoinnin rakentamiseen yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti. Jollekin se tarkoittaa liikunnan lisäämistä, toiselle taas palauttavien hetkien löytämistä arjen keskellä tai voimavaroja kerryttävien tekijöiden tunnistamista.

Lue lisää Firstbeatistä ja katso video!

 

”Paras tapa päästä eteenpäin on lähteä liikkeelle”

info@mobra.fi | +358 40 508 1157